Kontakta mig på tel. 0340/31004 eller carina.sunesson@yahoo.com

Min adress är

 

Carina Sunesson

Nyslätt , Nösslinge by 21

432 99 Skällinge 

0340/31004

 

Det här är när jag som 13åring har vunnit Hallandsmästerskapet i Lydnadsklass 1 i ungdomssektionen med mopsen Amito´s Wonna Året var 1976 så det var ju ett tag sen .

Om mig och mitt hundliv

Jag bor i Nösslinge en liten by utanför Varberg på västkusten . Mitt stora intresse genom hela mitt liv har varit hundar .  Min första hund var en mops som jag fick som 10-åring , Wonna som hon hette, tävlade jag med i lydnad och vi blev hallandsmästare och ungdomsklubbsvinnare några år.  Sedan började mitt stora intresse för avel och utställning som jag tälvlar fortfarande med.   Mitt kennelnamn fick jag 1990 och min första chihuahuakull kom 2007, en mycket liten uppfödning med bara ett fåtal valpar har det blivit. (jag har fött upp och ägt Golden retriever cavalier o tibetansk spaniel också i mycket liten skala.)  År 2005 gick jag hunduppfödarutbildning som Svenska kennelklubben arrangerar.

 Mitt intresse för chihuahuas har varat under hela mitt hundintresse men den första kom till oss 1994 . Bio-Bio´s Winnie to Wide-Glides (Kajsa) hette hon. Hon blev snabbt champion men dog tyvärr allt för tidigt i en olycka. På så vis dröjde det innan vi fick nästa vavva Tickawis Little Bright Star (Maja) ,var nästa kom till oss 2005 och blev vår stamtik.

Numera har vi några vavvor och  taxar och  åker lite på utställning då och då.  Men det viktigate är att alla hundar får leva med oss och vara med på allt från skogspromenader till utsällning och andra aktiviteter vi gör. Numera håller vi mycket på med Viltspår som de bara älskar att göra . Stolta och lyckliga små när de hittar sin klöv .